Андрей Пионтковски Доста типична за фашистките режими (особено на фона на

...
Андрей Пионтковски Доста типична за фашистките режими (особено на фона на
Коментари Харесай

Фюрерът Путин умря на 9 май 2022, остана от него само гъба смръчкула

Андрей Пионтковски 

Доста типична за фашистките режими (особено на фона на военни неуспехи) е появяването на „ партия на същинските фашисти “, смятащи се за по-последователни носители на Z-идеологията, в сравнение с е самият фюрер.

Пред очите ни се образува такава партия вътре в руZкия фашизъм. Добре известна е и една от говорещите й глави – военният нарушител Гиркин. Той мина от обособени, чисто професионални различия с главнокомандващия, към радикалното предложение фюрерът да бъде обесен – в последните си стриймове. Тази забележителна глава към момента продължава да излъчва, което би било невероятно без покровителството на някои силови ешелони във властта.
Гръмовната разпродажба с следваща сакрализация на потомствената вещица  (Даря Дугина – б.р.), която папа Франциск взе толкоз драговолно, беше премислен опит на " същинските арийци " да повлияят на изгубилия драйв фюрер, да насочат зов към високото му нацистко схващане, да изискат от него обещаното им дефинитивно решение на украинския въпрос.

Всички бяха изумени от сияйните щастливи лица на двойката " философи " Дугини на погребението на тяхната щерка, патетичната тирада на татенцето за " олтара на нашата Победа ", пред който те поставиха щерка си. Ако Дугини имаха шест дъщери, както семейство Гьобелс, те с наслада биха удавили и шестте,  в случай че този злокобен пърформанс можеше да донесе изгода за великото им фашистко дело.

Но не донесе. И не можеше да донесе. Фюрерът е мъртъв. Разтърсен от стратегическото си 

проваляне в 4-ата Световна война,

 чийто надвит проект той износваше 15 години, вождът на РуZкия свят умря на девети май 2022 година на Военния Парад на Победата. Сложен в някакво неуместно клатещо се кресло и затрупан с одеялце, което да му топли коленцата/яйчниците.
На мястото на фюрера в одеялцето остана гъба смръчкула, чието схващане последователно стартира да се връща към дълбинните си архетипове: безличие в петербургския ъндърграунд, низък чин в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) от пролетарската квота, маша на надменния Собчак. 
И този смръчкул доста искаше да ЖИВЕЕ. И обезверено търсеше ПОСРЕДНИК, който да му подсигурява живота. Само че в главата му имаше комплициране за контакт с кого да търси медиатор (собствения бункер, Зеленски, Байдън, Бога?!).

Провидението му даде три опита

16 юни. Макрон.
Европейският " трен за СуперМюнхен " дерайлира на 16 юни в Ирпен. Още там староевропейската тройка разбра, че до момента в който са обсъждали тарикатски проекти в уютните си европейски столици, те нищо не са знаели за днешна Украйна, за високата покруса на нейното единоборство с безспорното безкрайно Zло, за решимостта на украинците да се борят до последния съветски окупатор.

На Макрон ясно му дадоха да разбере, че със застъпничеството си за унижаваната по неговите думи Росия той поема персонална отговорност за путиновите закононарушения против човечеството, заявявайки на всеослушание urbi et orbi (в превод „ на града и хората “ – б.р.): " Je suis Poutine ".

Макрон, който е political animal par excellence (политическо животно в цялостния смисъл – б.р.), незабавно оцени обстановката, и когато дойде на ул. „ Банкова “ (там се намира офисът на президента на Украйна – б.р.), и дума не обели за коронния си проект за „ мир “ с цената на нови териториални отстъпки от страна на Украйна. Нещо повече, на заключителната конференция той се включи на вълната на Лойд Остин и отговори политически правилно на въпроса за задачите на Европейски Съюз във войната: " Победа за Украйна. Възстановяване на териториалната й целокупност ".

Киев е някакво мистично място. Въздухът му изумително прочиства мозъците на западните политици. 
Планираната от Кремъл капитулация беше превърната от украинската дипломация в успех на европейската взаимност със сражаваща се Украйна. Макрон беше заставен да избавя в Ирпен и Киев своето лице, а не путиновия гъз.

18 август. Ердоган.
Ердоган е по-корав човек, не е някакъв европейски шушумига. Беше неефикасно да го водят в Ирпен и Буча.  Само какво е виждал на собствен терен в Близкия изток. Доведоха го във Лвов, вежливо изслушаха от него путиновата челобитня за мир и пратиха руZкия водач на същия прочут адрес, както руZкия транспортен съд.

Ердоган си отпътува с възприятие на надълбоко задоволство от резултатите на миротворческата си задача. За този половин час ненужен диалог със  Зеленски той получи от Путин солидно геополитическо  възнаграждение в задатък още на 5 август в Сочи. По-точно не го получи, а властно си го взе, както нормално става в техните връзки. На 3 август азербайджанските войски към този момент бяха влезнали в Лачинския кулоар, теоретически следен от съветските миротворци.

" Карабахска околия? "   — изфъфли смръчкулът на трона в Сочи. „ Вземи я със здраве, скъпи Реджепушка, И Сирийската околия! И Либийската също. Ти единствено се потруди за мен в Киев. “ 
Путин не може да не  е разбирал по какъв начин ще завърши " посредническата " задача на Ердоган, само че обезверено се хващаше за него като за избавителна сламка. А и търпящата проваляне в Украйна " втора в света " войска към този момент няма сили да удържи нито Карабахска, нито Сирийска, нито Херсонска, нито Кримска околия.

Преди казвахме — мир. Сега споделяме — победа.

Това е окончателната, неподлежаща на обжалване присъда на 40-милионния украински народ над чекистската империя. Но пенсионираният майор от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) желае да живее, а не да агонизира на бесилката, наказан от интернационален арбитражен съд, призован против главните военнопрестъпници. И му остана третият, финален опит.

7 октомври 2022 година Си.
Независимо на изключителната си ангажираност преди съдбоносния XX конгрес на Китайската комунистическа партия, другарят Си откликна на апелите на редица международни политически и духовни водачи и отпътува дружно с делегация за Москва на малко работно посещаване. Датата му съответства със 70-ия празник на съветския деспот. При първия диалог на Си с членове на службите на сигурност на Русия единомислещо беше установено, че другарят Путин е позволил редица съществени неточности по украинския въпрос; поради преклонната възраст и внезапното утежняване на здравословното му положение е некадърен повече да извършва отговорностите на президент на Руската федерация; нуждае се от дълготрайно (вероятно пожизнено) лекуване в един от водещите центрове по обичайната китайска медицина.

Късно вечерта китайският Air Force №1 излетя за Пекин с някогашния президент на Русия като почетен пътник.
Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР